BFJR har fått ny hjemmeside og ny grafisk profil

Velkommen til vår nyutviklede hjemmeside som gir helt nye muligheter. Siden ble lansert i januar 2022.

BFJR har fått ny hjemmeside og ny grafisk profil
Illustrasjonsfoto

Den nye hjemmesiden gir en helt ny og langt bedre mulighet for brukere av BFJR og andre til å både sette seg inn i Rådets virksomhet, hvordan det arbeider og ikke minst hvordan de som ønsker å benytte seg av BFJR kan og bør opptre. Særlig får aktuelle brukere god innsikt i dette under fanen Saksgang. Der finner man flere viktige verktøy som man bør sette seg inn i  før man registrerer en sak ved den klikkfunksjonen som den nye hjemmesiden også rommer.

 

Foruten å fremstå mer moderne rent grafisk, er hovedhensikten med den nye siden å gjøre våre tjenester lettere tilgjengelig. Gjennom to ulike kontaktskjemaer vil det bli enkelt for den som ønsker å benytte seg av våre tjenester å komme i kontakt med oss. For å sikre rask, effektiv og trygg behandling, er det nødvendig at de som vurderer å melde saker for Rådet setter seg godt inn i våre sakbehandlingsregler som er å finne under fanen Saksgang her på siden. Deretter må kontaktskjemaet fylles ut så nøyaktig som mulig.

På siden vil man også finne anonymiserte uttalelser Rådet har avgitt tidligere. Under fanen Avgjørelser vil man kunne benytte en søkefunksjon slik at det skal være relativ enkelt å finne frem til saker som man er interessert i.

Last ned vedlegg som PDFLink til artikkel
Thor Olaf
Thor OlafAskjer (leder BFJR)

Publisert:

17.4.2023

Relaterte nyheter

Les flere nyheter
Ingen saker tilgjengelig

Enkelt og raskt å registrere sak hos BFJR

Ønsker du å registrere sak hos oss kan du gjøre det enkelt ved å benytte vårt skjema. Har du andre henvendelser skal vi gjøre vårt for å bistå deg.

Generelle henvendelser

Tusen takk. Din henvendelse er mottatt!
Huffda. Noe gikk galt når skjemaet ble forsøkt sendt

Info om partene

Tvisten gjelder

(Maks filstr. 10mb)
Laster opp
fileuploaded.jpg
Opplastning feilet. Maks størrelse pr. fil er 10 mb.

Ønsket behandling

Habilitet

Saksbehandlingsregler

Tusen takk. Din henvendelse er mottatt!
Huffda. Noe gikk galt når skjemaet ble forsøkt sendt